Un stylus pentru iDevice-ul tau

Nu as folosi niciodata un stylus. Nu simt nevoia pe ecranul de iPad sau iPhone, dar stiu persoane care au nevoie de ele pentru a desena sau pentru actiuni care necesita precizie mai mare.

Asadar, Daniel, uite un Stylus tocmai bun pentru tine!

Jucaria de la JAVOedge costa sub 10 dolari si poate fi pastrata in dock-connector atunci cind nu e folosita.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Dragutz , dar pe vas cred ca mai mult as folosi stilusul de la AYL care are si un ball point pen deci 2 in 1

  2. Ah ok, am înțeles ideea….dar totuși : De ce ???? …. când întreaga idee a iPhonului a fost folosirea “fingerului”…încă o dată : De ce ? …. e ca și cum aș folosii un telefon cu disc, gen CEAUȘESCU DAYS, când te asculta cuplajul, tone style….și totuși, De ce ?

  3. mie mi’a făcut cu ochiul ăsta!
    discul ăla transparent care te lasă să vezi urma trasată mi se pare o găselniță!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*