optoma pico ia premiul cel mare

v-am mai zis de topul facut de revista Time cu gadgeturile sau inventiile anului. de data asta avem clasamentul final, iar locul 1 la “Top Everything” e ocupat de… un accesoriu pentru iPhone – optoma Pico. este un proiector de buzunar care nu face altceva decit sa-ti puna imaginea de pe iPhone pe orice suprafata.

merita 400 dolari? poate ca da. pe mine m-ar tenta sa o folosesc cu un laptop sau un mini dvd player.

baietzii zic ca iti mai trebuie si niste casti sau un headset pe bluetooth ca sa poti sa te bucuri de experienta completa a unui film bun.

locul doi a fost luat de un televizor HD, iar pe 3 este iPhone 3G.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*