Un an de Realitatea TV

Astazi se implineste un an de la momentul in care am intrat prin telefon, in direct, la Realitatea TV. De atunci avea sa inceapa o aventura frumoasa.

Este al 11-lea an de presa al meu si pot sa spun ca imi place foarte mult ceea ce fac. Realitatea TV a fost prima televiziune de stiri pentru care am lucrat (dupa televiziuni generaliste precum TVR sau Pro TV) si cred ca dupa atita presa ma regasesc mult in conceptul de stiri non-stop.

Bilantul meu de un an suna cam asa:

– 700 Stiri (Beta) si alte citeva sute de OFF-uri.

– 714 Transmisiuni in direct

– ore mai putine se somn si ore mai multe de vorbit la telefon si de alergat prin judetele Constanta si Tulcea.

– zeci de prieteni noi

– o gramada de colegi foarte buni din Realitatea TV, profesionisti alaturi de care este o placere sa lucrezi. Imi e teama sa-i enumar pentru ca sunt convins ca-i voi uita pe cativa, dar trebuie sa spun ca imi place sa lucrez cu Florin, Ada, Cristina, Carmen, Dana, Andreea, Dorin, Cici, Ionut, MIhai, Bogdan, Vica, Raluca, Manu, Alina, Veronica, Cristi, Aurel, Claudiu, Denise, Eli, Aneta, Anca, Andra, Catalina, Mihaela, Robert, Vali, Alexandra, Ana, Carmen, Anne, Mariana si muuulti altii.

Pe linga ei am si buni colegi in mass-media sau in institutiile din Constanta.

Imi place sa cred ca am job-ul ideal. Este acel job pentru care nu te trezesti dimineata (sau in cazul meu 24 ore din 24) si spui “ooh, iar trebuie sa ma duc la munca”.

Este job-ul pe care nu il vezi ca o munca pentru ca iti place ce faci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Keep up the good work. Si fii un adevarat profesionist: nu lsa patroni de genul aluia de la Antena3 sa te schimbe in cainele lui latrator.

    E nevoie d ejurnalisti cu verticalitate, si nepanicati la comanda.

    Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*