twitter update prin WLW

jucaria mea preferata din toate cele facute de microsoft – windows live writer stie sa vorbeasca si cu twitter.

daca folosesti si tu WLW ca sa postezi pe blog atunci acest plug-in te va ajuta sa iti updatezi contul de twitter cu un titlul si url postului.

e foarte simplu de folosit. descarci twitter plug-in-ul de AICI si il copiezi in folderul C:\Program Files\Windows Live\Writer\Plugins\. apoi ii faci setarile si il activezi din Tools > Options >Plugins > Twitter Notify.

eu l-am setat deja. sunt curios in cit timp apare update-ul pe twitter.

via

update: notificarea apare imediat pe twitter.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*