iphone firmware 2.2 jailbroken inainte de lansare

dev-team si-a facut treaba. ramane ca apple sa scoata firmware-ul 2.2 ca sa ne putem bucura si noi de un telefon imbunatatit jailbreakuit si deblocat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. abia astept sa apara 2.2.
  oricum, cei de la dev-team sunt geniali!

  …ar fi frumos sa vina insa si cu jailbreak/unlock pt. iphone 3G.

 2. @vlad: da. pe linga ce a aparut deja pe boio.ro vom avea si rating la aplicatii direct din telefon, descarcare de podcasturi si altele. evident, pina apare mai e putin. asa ca suprize o sa mai avem…

 3. deci e bine. atat imi trebuie.
  nu vreau ca primarul din ghimbav sa aiba iphone ca al meu….atunci ca l-a vazut i-a picat fata…el fiind pe vodafone, a fost lasat dezamagit cand si-a sunat “Baietii” sa ii aduca apple iphone si aia i-au zis ca nu se poate debloca (mwuahhahha)

  ce rau sunt ^^

 4. eu chiar nu inteleg de ce nu face apple si copy paste pentru iphone…ce naiba e asa greu? trebe sa se roage tot globul de ei?

 5. @mkedge: Mda, nu inteleg nici eu… chiar or fi in pana de idei ? Daca poate cineva sa ia legatura cu ei oficial (e.g. Adrian) il rog sa le transmita ca exista o persoana (eu) care poate sa le propuna o idee de implementare copy&paste – destul de ok, zic eu… Bineinteles, am o idee legata de partea de UI pt. functia aceasta – detaliile legate de implementare sistemului de folosire a memoriei (shared intre toate aplicatiile, etc.) pt. a avea disponibila informatia copiata in orice aplicatie din sistem, va sta in sarcina Apple.

 6. dar ai idee cand este lansata versiunea 2.2? cei de la dev team chiar au scos quick pwn pt 2.2? multumesc

 7. @vlad: nimeni nu stie inca. se presupune ca vine pe 11-12 noiembrie odata cu lansarea noului iMac.

  dev team nu a scos quickpwn inca ci doar a demonstrat ca se poate face. daca apple schimba ceva pina atunci e posibil sa nu mai mearga solutia dev-team.

 8. cand mi-am conectat iphone-ul la pc cu itunes nu mi-a mai recunoscut nimic din ce aveam in ipod (filme si muzica), in schimb la “other” am 2,7gb ocupat. Dupa o sincronizare in itunes mi-a pus muzica si filmele la loc, insa la “other” am ocupat tot 2,7gb. Mentionez ca inainte nu aveam mai mult de 350mb. Am iphone clasic de 8gb, firmware 2.1 upgradat cu quickpwn, urmand pasii din tutorialul prezentat de tine. Iphone-ul functioneaza perfect insa nu este normal sa fie asa de mult ocupat in “other”. Te rog sa-mi dai un sfat daca se poate. Iti multumesc mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*