twitter is down

unde anunti ca twitter a cazut? informatia nu e suficient de interesanta ca sa fie data pe blog. twitter ar fi tocmai bun pentru asta. dar daca nu merge, ce faci? cum zici la lume ca nu mai merge? le dai mail?

cind gmail nu mergea, am putut sa scriu pe twitter despre asta. dar cind nu merge twitter nu pot sa trimit mail la toata lumea din Contacts.

pentru cine se intreba la ce e bun twitter … well e bun ca sa anunti cind nu le merge jucaria…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*