reclame cu muzica legala

nu sunt convins ca CNA-ul american le-a interzis creativilor sa mai faca reclame fara sa precizeze melodia pe care o folosesc, dar vad ca tot mai multe afiseaza aceasta informatie.

nu e vorba despre cintecelele alea stupide in care se aminteste numele produsului, ci despre reclamele in care e folosita o bucata de piesa a unui artist oarecare. e dat numele piesei, artistul sau chiar website-ul lui. iar chestia cu “sursa” piesei e destul de noua. o reclama destul de difuzata, care pina acum nu pomenea nimic despre muzica, are de azi informatia in coltul stinga-jos.

am observat ca Apple nu da inca “nume”. poate ca artistii se simt mai bine numai pentru ca muzica le e pusa in reclamele cu ipod sau banii sunt pe masura…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*