tutorial: solutia pentru sincronizarea prea lunga in iTunes

sunt 2 metode prin care poti sa scapi de sesiunile lungi de sincronizarea intre iPhone 2.0 + si iTunes 7.7 +. Ambele variante te expun unui risc. eu le-am urmat pe amindoua si nu am avut probleme, dar mai sunt si oameni care nu stiu sa urmeze un tutorial…

Metoda 1: vine de la Eidac:

Pasul 1: seteaza mai intai in folder Options sa poti vedea documentele ascunse. Apoi cauta in calculatoul tau documentul “iTunesPrefs.xml”. de obicei este in C:\Documents and Settings\username\Application Data\Apple Computer\iTunes or C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Apple Computer\iTunes.

Pasul 2: Fa un back-up la fisierul in cauza si apoi deschide-l cu un editor de text (NU Notepad). cauta mai bine “Notepad++ ” si foloseste-l pentru operatia asta.

Pasul 3: Cauta sectiunea numita “User Preferences” si da un paste la codul urmator dupa primul <dict>:

<key>DeviceBackupsDisabled</key>
<data>
dHJ1ZQ==
</data>

Cind esti gata, pagina din fata ta va arata ca in poza ASTA.

Pasul 4: salveaza documentul respectiv si restarteaza iTunes. daca nu merge ceva, sau daca vrei ca iTunes sa iti faca back-up - nu trebuie decit sa aduci inapoi fisierul din back-up-ul de la pasul 2.

Metoda 2: vine de la Dennis Nederlof.

nu necesita back-up-uri si hackerit, dar nu se stie cit e de sigura.

Descarca iTunes Back-up Switch de AICI si foloseste-l pe XP sau Vista.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

19 Comments

 1. Se mai poate oprii backup-ul si din itunes. Nu ai altceva de facut decat sa apesi x din meniul itunes unde scrie backup iphone cand incepe backup-ul, iar aplicatia va sarii peste backup si continua sincronizarea.
  Toate cele bune.

 2. Hey
  Merci pentru pont.
  Chiar utila informatia.
  Am ales sa folosesc varianta 2.
  Mi se pare mai comoda. Am instalat aplicatia si vad ca merge OK.

  Merci
  Dan P.

 3. Exact! Radu(Lupu) ai dreptate. cand nu vreau backup apas X-ul aferent si se opreste, trecand direct la sincronizarea care ma intereseaza. asa e mult mai simplu. ;)

 4. se mareste si viteza cu care se instaleaza aplicatiile?(in afara faptului ca se sare peste backup)
  eu am un macbook si m-ar interesa si solutia pentru os x.

 5. sallu am si io o interebare am un ipod de 2gb si nu pot sa bag muzika pe el am itunes dar nu styu sal folosesc ma ajuta si pe mine cineva ?

 6. Cum pot sa fac un back up.Vreau sa imi salvez doa numerele de telefon.Aplicatile le iau dupa aia.Va multumesc

 7. va rog sa ma ajutati ! de curand mi am cumparat un iphone…insa nu stiu cum sa i fac sincronizarea , mai exact nu reusesc sa duc treaba pana la capat…am descarcat itunes dar nu pot sa ma conectez la Wi-Fi network (cannot connect to the itunes store. you must connect to a wi-fi networkto access the itunes store )X-( …a avut o tentativa de conectare si imi cerea sa introduc un cod… HELP PLS :(

 8. Salut, am si eu o problema cu telefonul, am facut o sincronizare pentru salvarea nr telefon in calculator si din nu stiu ce motive mi-a modificat contactele din telefon cu adrese de mail, inainte cand faceam era ok. si o chestie ciudata mi-a sters numele din favorites lasand doar telefoanele acolo si cand am dat sa le editez si salvare mi-a gasit automat numele respective desi acestea nu imi apareau la contacte, ce as putea sa fac sa-mi gasesc numerele dinainte de sincronizare? merci

 9. sal,daca imi reinstalez windowsu si iau din nou itunes cum ii fac sync cu ce am pe telefon,trebuie sa sterg tot din tel?

 10. @adrian boioglu: salut adrian.eu stiu sa pun muzica cu itunes. numai ca nu il gasesti itunes.sa o iau cu inceputul. cand conectez tel la pc se blocheaza ecranul tel, de fapt cu totul. itunes nu il recunoaste, telefonul nici macar nu se incarca.ce e de facut?l-am reisntalat, am oprit serviciul.am incercat si pe xp si pe vista…aceeasi chestie…nu imi pot baga muzica, nimic…cu ssh merge?ma tenteaza sa le pun direct prin ssh…daca o merge si asta.am refacut jailbreak la telefon tot. e in iphone 3G de 8gb.3.0

 11. de incarcat incarca la priza…a inceput sa incarce.dar tot nu merge sincronizat.ajuta-ma adi te rog!

 12. Poi sa iau de la inceput. Am facut jb si unlock am sincronizat ca find un nou telefon si acum cand bag tel la calc si pe xp si pe vista ecranul tel se blocheaza, nu se incarca la calc iar in itunes nu apare. Dupa ub timp tel se restarteaza singur. Nu imi da o eroare anume itunes,de fapt niciuna. SO al calc mai da eroare rau ca apple nush ce draci has stopped working si atat.

1 Trackback / Pingback

 1. iPhone Romania - suport tehnic | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*