tutorial: solutia pentru sincronizarea prea lunga in iTunes

sunt 2 metode prin care poti sa scapi de sesiunile lungi de sincronizarea intre iPhone 2.0 + si iTunes 7.7 +. Ambele variante te expun unui risc. eu le-am urmat pe amindoua si nu am avut probleme, dar mai sunt si oameni care nu stiu sa urmeze un tutorial…

Metoda 1: vine de la Eidac:

Pasul 1: seteaza mai intai in folder Options sa poti vedea documentele ascunse. Apoi cauta in calculatoul tau documentul “iTunesPrefs.xml”. de obicei este in C:\Documents and Settings\username\Application Data\Apple Computer\iTunes or C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data\Apple Computer\iTunes.

Pasul 2: Fa un back-up la fisierul in cauza si apoi deschide-l cu un editor de text (NU Notepad). cauta mai bine “Notepad++ ” si foloseste-l pentru operatia asta.

Pasul 3: Cauta sectiunea numita “User Preferences” si da un paste la codul urmator dupa primul <dict>:

<key>DeviceBackupsDisabled</key>
<data>
dHJ1ZQ==
</data>

Cind esti gata, pagina din fata ta va arata ca in poza ASTA.

Pasul 4: salveaza documentul respectiv si restarteaza iTunes. daca nu merge ceva, sau daca vrei ca iTunes sa iti faca back-up - nu trebuie decit sa aduci inapoi fisierul din back-up-ul de la pasul 2.

Metoda 2: vine de la Dennis Nederlof.

nu necesita back-up-uri si hackerit, dar nu se stie cit e de sigura.

Descarca iTunes Back-up Switch de AICI si foloseste-l pe XP sau Vista.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. am si eu o problema.Cand am dat sincronizare cu itunes nu stiu dc dar mi a incarcat inca odata undel din programe astfel memoria mea este incarcata dublu cu unele din programe.Cum pot rezolva sa sterg fisierele dublura sau ascunse?cu ce program sau prin ce metoda pot sterge fisierele ascunse?

  2. Am sters dar in el inca imi aparea ca este memorie ocupata.
    Pana la urma am facut jailbreack insa as fi fost interesat cum se pot sterge altadata asemenea aplicatii cand imi arata ca ele inca apar

  3. Salut . am un iphone 3g ..q o problema te rog sa ma ajuti Ady …descarc din Itunes Store ..Games’rui FREE…..si aplicatii iar cand incerc sa le instalez in telefon …ajung la pasul 4 apoi imi da eroare …. si mi se deconecteaza telefonul din Itunes

  4. am telefonul de cateva zile … si chiar nu ii dau de capat … ma poti ajuta intr’un fel nush cv gen sa iti las 1 id si sa intri la mn in pc sa imi faci toate setarile sau cv de genul….?Te rog foarte frumos

  5. Salut ! Am un Iphone 3g de o saptamana as vrea sa stiu cum sa pun poze muzica si jocuri pe iphone . Mie cam frica sa umblu pe Itunes ca sa nu se bloceze telefonul . Cand conectez telefonul la calculator imi apare accea cu sincronizarea in itunes dar si pe telefon : sincronizare in curs => anulati . ok dau anulati si de la telefon si de la itunes . si apoi tot mai incarca sus desesuptul emblemei apple . Asa trebuie ? nu aveti un video cu un model ca sa nu fac acea sincronizare pe telefon ? Apropo pentru ce e aceasta sincronizare daca numa ne incurca ?

  6. @Ale: Atita timp cit nu apesi butonul de “Update” sau “Restore” in iTunes nu ai cum sa blochezi telefonul. Lasa-l sa se sincronizeze si in felul asta, ce e bifat in iTunes iti apare si pe iPhone. Iti recomand sa citesti manualul de iPhone. Il gasesti cu o simpla cautare pe boio.ro si exista si varianta in limba romana. Te va ajuta sa intelegi cum se foloseste iDevice-ul tau la capacitatea maxima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*