Lancey – primul caine clonat

…in scopuri comerciale.

stapanii (o familie din Florida) au avut un labrador similar. Poate prea similar. si cind patrupedul si-a dat duhul, nu au vrut sa adopte unul nou, ci sa-l cloneze pe cel vechi. Singura problema e ca Lancey trebuie dresat din nou. Ce bine era daca puteai sa-i downloadezi si memoria…

OK. la faza cu patrupedul sunt de acord. Si eu mi-as clona pisica.

dar maine-poimaine ne apucam de clonat oameni. creeeepy…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*