TUTORIAL iOS 12 transformă tastatura de iPhone într-un trackpad ușor de folosit

Trackpad în loc de tastatură pe iOS 12
Trackpad în loc de tastatură pe iOS 12

O funcție nouă în iOS 12 este aceea care îți permite să transformi tastatura de iPhone într-un trackpad. Nu ai shortcut-uri complicate, dar trebuie să știi cum să faci asta pentru că Apple nu oferă instrucțiunile pe undeva.

Later Edit: Funcția e nouă doar pe device-urile care nu aveau 3D Touch. Celelalte o puteau folosi și la iOS 11

Am ilustrat pașii în video de mai jos.

  1. Ești într-un câmp de text cu tastatura activă
  2. Apeși lung pe tasta “SPACE” și vezi cum literele de pe tastele dispar și în locul lor poți să vezi un trackpad care te ajută să muți cursorul oriunde pe ecran.

Ai descoperit și alte mici noutăți interesante în iOS 12? Discuția continuă în comentarii și pe noua Pagină de Facebook boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*