Safari 12 pentru macOS a fost lansat înainte de Mojave. Ce e bine și ce e rău la noua versiune de browser

Safari 12.0 pentru macOS
Safari 12.0 pentru macOS

Apple mai lansează din când în când updates pentru aplicații înainte de un nou OS, dar nu mă așteptam să vedem Safari 12 astăzi.

Ce e nou? În primul rând Favicons în Tabs. Le-am testat și nu merg bine peste tot. Mai dispar din când în când fără motiv.

Atunci când ai o parolă slabă la un cont, Safari îți sugerează automat o parolă nouă, mai bună.

Sunt îmbunătățiri care țin și de tracking, dar și unele mai puțin OK. Eu, de exemplu, m-am trezit cu 4 extensii dezactivate pe motiv că nu mai sunt – brusc – bune pentru Safari. Deși până ieri erau OK.

De 2-3 săptămâni lucrez exclusiv pe Chrome 69. După ce mă plictisesc de el, o să testez și noul Safari 12.

Cum îți place noua versiune de Safari pentru macOS? Discuția continuă în comentarii sau pe noua Pagină de Facebook boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*