Tutorial: cum sa folosesti SIM Card-ul tau cu iPad

Pasul 1: scoti sim-ul cu 3G din telefon

Pasul 2: iei o foarfeca si il tai putin pe margini

Pasul 3: il pui in iPad.

Lasand gluma la o parte, nu ai nevoie de nici un Micro-sim special ca sa ai parte de 3G pe iPad. Poti sa-l folosesti teoretic cu orice SIM din lume.

Imi aduc aminte de momentele in care foloseam SIM-ul cu Next SIm ca sa deblochez iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. pastrezi partea care ai taiato sau folosesti un adapto de plastic care se gaseste de cumparat… Pentru postu asta tre sa dai o bere, ca eu am venit primu cu ideea :P

  2. Dupa cate cunosc Apple, m-as mira sa fie asa usor, mai ales ca Micro-SIM nu este doar un SIM normal, doar cu o bucata de plastic mai mica.

    This card was developed by the ETSI (European Telecommunications Standards Institute) to offer things like more storage space on-chip for provider applications, increased control and security functions — over what, we don’t know — and the new smaller form factor allows it to fit in tiny devices. Frankly, we wouldn’t call the iPad “tiny” and we have absolutely no clue what justification Apple had to switch to it other than a desire to be different

  3. Cum pot folosi Iphone-ul meu 4 daca merg in Romania ? Aici este cu AT&T.
    Multumesc anticipat pentru un sfat bun !

  4. @rozario: Nu ai cum sa folosesti un alt SIM card in telefonul tau decit daca e deblocat (oficial sau nu). Si probabil ca al tau nu este. Poti eventual sa stai cu SIM-ul de ATT si sa platesti roaming.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*