Tutorial: cum sa adaugi icoane blank pe Home Screen fara jailbreak

Pina acum nu puteai sa ai doar 3 rinduri de icoane pe ecran decit daca aveai telefonul jailbreakuit. Ideea unui francez e simpla si da rezultate si in cazul unui iPhone legal activat, fara ajutorul Cydia.

Pasul 1: intra de pe iPhone pe pagina http://blank.appleiphone.fr

Pasul 2: Apasa semnul “+” din partea de jos a Safari si apoi “Add to Home Screen”

Pasul 3: Apasa butonul “Add” din dreapta sus.

te vei alege cu o pictograma goala pe ecran. Ea poate fi stearsa daca apesi pe o alta icoana timp de 2 secunde.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Tot e rau. Asa era si pe JB inainte si cand apasai pe icoana te ducea la o pagina goala, deschizand Safari. Exista in Cydia Blanknull care tocmai asta face, nulifica orice actiune pe icoana blank. E bine si asa decat deloc, dar nu se compara cu JB :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*