traducere automata in google search

dupa ce a lansat un serviciu de traducere automata in limba romana, google aduce treptat optiunile si in google search.

azi am observat linkuri care te trimit la paginile traduse chiar linga rezultatele cautarilor (apasa pe poza de mai sus).

o alta unealta utila romanilor este adaugarea unui bookmark in firefox sau ie pentru traducerea automata in limba romana a unei pagini scrise intr-na din limbile de circulatie mai mult sau mai putin internationala.

intri aici, faci un drag and drop pe bookmark tab a linkului cu “Romanian” si apoi, cind ai o pagina in chineza sau engleza in fata apesi doar tabul cu “romanian” si ai traducerea automata.

tot de azi ai in sidebar la boio.ro un gadget de traducere automata a blogului. asa ca poti sa-i trimiti si amicului din spania, olanda sau grecia linkurile de pe boio.ro si sal inveti pe limba lui sa lucreze cu iphone…

si o faza funny… google imi zice:

Translation from Romanian into Romanian is not supported.

hai ma google, ca republica moldova a facut-o deja….

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Apropo, îmi poţi spune de unde anume ai luat gadgetul de traducere pentru blogul tău? Nu l-am găsit pe pagina cu gadgeturi :(. Merci.
    _____________
    Kesepian.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*