Tornada la Vama Veche

Imagini spectaculoase filmate astazi la Vama Veche.

Stiu ca seamana cu o tornada, dar ceea ce vedeti in imagini se numeste “tromba marina”. Momentele apocaliptice au fost surprinse din mai multe locatii din sudul litoralului. “Tornada” nu a afectat satul Vama Veche, dar vantul puternic a distrus mai multe corturi si a afectat constructiile usoare de pe plaja si faleza.

Sursa video: mediafax.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*