“The Right Arm” – tine tableta, telefonul sau laptopul in pozitia ideala

Asta e genul de produs pe care nu stiu la ce-l voi folosi, dar pe care l-am cumparat dupa ce am vazut video si citeva poze.

“The Right arm” este acum pe Kickstarter si costa 99 dolari + 25 dolari pt Shipping in afara USA. Ideea e simpla – primesti un fel de menghina care se fixeaza de orice masa sau alt suport, un brat mobil/flexibil si o suprafata lipicioasa care se roteste. Poti sa montezi pe el laptopul, tableta sau alte jucarii pe nu vrei sa le tii in mana sau pe masa.

Ce m-a convins la acest produs sunt urmatoarele doua amanunte: pozele astea doua de mai jos si faptul ca developerul promite sa-l expedieze la doar 2 saptamani dupa ce se incheie finantarea de pe Kickstarter, adica in martie 2014.

Problema cu expedierea produselor la termenul promis este una reala. Am mai cumparat o jucarie de pe Kickstarter si dupa un an si ceva inca nu era gata. M-am saturat si le-am cerut banii inapoi. Au trecut aproape doi ani si nici acum nu au trimis produsul tuturor celor care l-au cumparat.

Da, inteleg ca nu este vorba despre neseriozitate, ci poate si de probleme cu furnizorii sau altele de natura tehnica, dar daca promiti ca trimiti o jucarie, nu o faci dupa doi ani.

Dar sa ne intoarcem la “The Right Arm”. Jucaria asta imi va fi utila in pat pentru iPad si cred ca pot sa o folosesc si ca sa transform telefonul in ceas de noapte. Ziua este bun si pentru Laptop, desi inclin sa cred ca MacBook Pro-ul meu nu sta la fel de bine precum air-ul din poza.

Daca iti place ideea, poti sa o sustii pe Kickstarter sau sa cumperi, tot de acolo, The Right Arm.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Interesant produs… dar am impresia ca bratul ala “tremura” cam usor si asta l-ar face enervant.

    Te rog sa ne spui cum e dupa ce il primesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*