“The Right Arm” – tine tableta, telefonul sau laptopul in pozitia ideala

Asta e genul de produs pe care nu stiu la ce-l voi folosi, dar pe care l-am cumparat dupa ce am vazut video si citeva poze.

“The Right arm” este acum pe Kickstarter si costa 99 dolari + 25 dolari pt Shipping in afara USA. Ideea e simpla – primesti un fel de menghina care se fixeaza de orice masa sau alt suport, un brat mobil/flexibil si o suprafata lipicioasa care se roteste. Poti sa montezi pe el laptopul, tableta sau alte jucarii pe nu vrei sa le tii in mana sau pe masa.

Ce m-a convins la acest produs sunt urmatoarele doua amanunte: pozele astea doua de mai jos si faptul ca developerul promite sa-l expedieze la doar 2 saptamani dupa ce se incheie finantarea de pe Kickstarter, adica in martie 2014.

Problema cu expedierea produselor la termenul promis este una reala. Am mai cumparat o jucarie de pe Kickstarter si dupa un an si ceva inca nu era gata. M-am saturat si le-am cerut banii inapoi. Au trecut aproape doi ani si nici acum nu au trimis produsul tuturor celor care l-au cumparat.

Da, inteleg ca nu este vorba despre neseriozitate, ci poate si de probleme cu furnizorii sau altele de natura tehnica, dar daca promiti ca trimiti o jucarie, nu o faci dupa doi ani.

Dar sa ne intoarcem la “The Right Arm”. Jucaria asta imi va fi utila in pat pentru iPad si cred ca pot sa o folosesc si ca sa transform telefonul in ceas de noapte. Ziua este bun si pentru Laptop, desi inclin sa cred ca MacBook Pro-ul meu nu sta la fel de bine precum air-ul din poza.

Daca iti place ideea, poti sa o sustii pe Kickstarter sau sa cumperi, tot de acolo, The Right Arm.

1 Comment

  1. Interesant produs… dar am impresia ca bratul ala “tremura” cam usor si asta l-ar face enervant.

    Te rog sa ne spui cum e dupa ce il primesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*