the big penis

ora 23.00. 3 femei oarecum in stare de ebrietate se plimba pe malul marii. la un moment dat, obosite dupa vo 30 metri de zig-zaguri se aseaza pe o banca. aveau coronitze din baloane (cred ca in romania vezi asa ceva la mcDonald’s, la copii)…

printre baloane aveau si o tentativa de organ genital confectionaa dintr-un balon mare si lung legat de 2 balonase rotunde.

nush cum se face, da la vo 2 minute, tot pe acolo trec alte 3 feme, si alea ametite de alcool. astea observa baloanele si incep sa tzipe: “ohooo, the big penis” si rid, se distreaza, incep sa-si faca poze cu primele 3 cucoane etc…

lumea trece pe linga grupul galagios, se uita la ele, zambeste… america…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*