TextExpander 5 is here

You already know I am a big fan of TextExpander. The Mac app that saves times by replacing short snippets of text with predefined longer ones.

The new version has some pretty cool improvements and you can even get upgrade pricing if you are a previous version user.

I cannot recommend this app enough. Go ahead and download it for a free trial.

2 Comments

  1. Sunt niște muiști. Iubesc aplicația, o am instalată de mult timp pe Mac dar și pe iPhone. La versiunea nouă pe iPhone la fel au făcut, am cumpărat-o #again iar pe OS X doar dacă ai cumpărat-o după 1 ianuarie. Pe bune? Să mai dau încă 6$.

    1 si 2

    Great older version.

  2. @ionica: versiunea veche e suficient de buna. Nici eu nu am facut upgrade pt ca nu simt nevoia. Pe de alta parte, esti constient ca 6 dolari inseamna 24 lei, nu? Adica echivalentul unui meniu la Mac pe care il mananci intr-o seara si apoi… se duce.

    Din ce stiu eu, Smile (compania care face textExpander si alte aplicatii f misto) e o firma mica (2-3 oameni) care traiesc doar din asta. Eu zic ca TextExpander merita fiecare cent. Mie imi salvat 31 ore de munca si aproape 670.000 de caractere pe care nu le-am mai tastat, de exemplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*