TextExpander 5 is here

You already know I am a big fan of TextExpander. The Mac app that saves times by replacing short snippets of text with predefined longer ones.

The new version has some pretty cool improvements and you can even get upgrade pricing if you are a previous version user.

I cannot recommend this app enough. Go ahead and download it for a free trial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Sunt niște muiști. Iubesc aplicația, o am instalată de mult timp pe Mac dar și pe iPhone. La versiunea nouă pe iPhone la fel au făcut, am cumpărat-o #again iar pe OS X doar dacă ai cumpărat-o după 1 ianuarie. Pe bune? Să mai dau încă 6$.

    1 si 2

    Great older version.

  2. @ionica: versiunea veche e suficient de buna. Nici eu nu am facut upgrade pt ca nu simt nevoia. Pe de alta parte, esti constient ca 6 dolari inseamna 24 lei, nu? Adica echivalentul unui meniu la Mac pe care il mananci intr-o seara si apoi… se duce.

    Din ce stiu eu, Smile (compania care face textExpander si alte aplicatii f misto) e o firma mica (2-3 oameni) care traiesc doar din asta. Eu zic ca TextExpander merita fiecare cent. Mie imi salvat 31 ore de munca si aproape 670.000 de caractere pe care nu le-am mai tastat, de exemplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*