test run cu office 2007

am pus mina pe 2 versiuni de office (multumesc Vali). Am bagat “enterprise 2007” pentru ca le avea pe toate. motivu principal era outlook.

prima vedere: spre fericirea mea outlooku vechi (ala din office 2003 pro) si-a updat-at singur toate cele si a pus mailurile acolo unde erau, pe foldere si categorii.

wordu e f colorat :) la fel si excelu

ceea ce conteaza pt mine e in primu rind outlook. asta pt ca sunt heavy user de mail. si combinatia outlook – gmail mi-a fost de mare folos ani de-a rindu in presa si in viata de zi cu zi.

astept sa descopar si alte fct. cum ar fi cea de cititor de feed-uri rss  wow! cititoru de rss inghite feed-urile super repede. sa-mi traiasca :P …iti mai povestesc…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*