boxe cu personalitate

niste boxe de 7 dolari le-am primit mostenire de la un coleg si de atunci le tot tin pe birou. de cele mai multe ori nu sunt infipte in latptop pt ca nu am timp sa ascult muzica atit cit as vrea de mult…

astazi le aud ca bazaiau. mi-am adus aminte de filmu ala cu "white noise" in care fantomele vorbeau cu oamenii prin "purecii" de la tv sau prin zgomotu boxelor.

am verificat imediat daca erau bagate in latptop. NU erau! suspansu creste :) am verificat daca erau bagate in priza… mda, erau…ca doar nu e film SF.

am dat mai tare si am observat ca boxele prindeau nush ce post de radio…de unele singure. daca punem mina pe mufa semnalu era chiar mai bun… :)

pai daca eu nu le folosesc…macar ele sa-si faca treaba.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*