Telekom Romania Mobile aduce cea de-a doua generație a smartphone-urilor T Phone, telefoane 5G pentru toate buzunarele

T Phone. FOTO Telekom

Fie că este vorba de investiții în infrastructură, de furnizarea de acoperire rețele, de dezvoltarea celor mai potrivite abonamente pentru clienți, sau de telefoane mobile la prețuri accesibile, Telekom Romania Mobile,  aderă la angajamentul grupului Deutsche Telekom de a dubla conectivitatea 5G în întreaga Europă. Aducându-ne mai aproape de un viitor cu adevărat digital, 5G oferă mai mult decât viteze rapide, permițându-ne accesul instantaneu și constant la toate resursele necesare pentru o viață conectată.

Deși rețeaua 5G devine disponibilă pe scară largă, decalajul tot mai mare dintre cei care își pot permite dispozitive compatibile 5G și cei care nu își permit acest lucru, accentuează diviziunea digitală. Fără un telefon mobil compatibil, multe persoane nu au acces la beneficiile tehnologiei 5G.

“Suntem încântați să putem extinde oferta noastră de dispozitive 5G cu noul T Phone, permițând unui număr mai mare de oameni să folosească și mai mult rețeaua noastră – fie că este vorba de educație, divertisment, navigare, comunicare sau muncă. Prin acest pas, continuăm să ne respectăm angajamentul de incluziune digitală în întreaga Europă, sporind accesul la nenumăratele posibilități ale 5G, prin intermediul unor dispozitive compatibile 5G mai accesibile” – Dominique Leroy, membru al Consiliului de Administrație pentru Europa la Deutsche Telekom AG.

Telekom Romania Mobile aduce astfel noi modele atât pentru T Phone, cât și pentru T Phone Pro. Cu noi culori – “Moonlight Blue” (T Phone Pro) și “Dusty Grey” (T Phone), mai multă memorie ROM, NFC pe T Phone, o cameră frontală actualizată pe T Phone și Android 13 pe ambele dispozitive, noile modele T Phone  pot fi achiziționate împreună cu abonamentul Nelimitat 10, cu o rată de doar 3 euro pe lună, TVA inclus. Noile modele T Phone Pro sunt incluse la abonamentul Nelimitat 15, pentru clienții care încheie un contract pentru 24 de luni prin portare de la abonament din altă rețea.

“Susținem, alături de Grupul Deutche Telekom, demersul de a facilita accesul la tehnologia 5G a cât mai multor români, aducând pe piață noi smartphone-uri 5G,cu design premium, dar la un preț foarte convenabil” – Andreea Cramer, Director Executiv Comercial Telekom Romania Mobile.

Noile T Phone și T Phone Pro  sunt disponibile la achiziție prin canalele de vânzare ale companiei, inclusiv pe website-ul oficial, începând cu 24 august 2023.

Lansarea de astazi realizata de Telekom Romania Mobile este parte din campania de introducere pe piata a acestor produse de catre Deutsche Telekom – noile terminale 5G urmand sa devina disponibile pe pietele din Romania, Austria, Croatia, Cehia, Germania, Ungaria, Montenegru, Macedonia, Polonia, Slovacia si SUA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*