Telekom Mobile lansează campania „Trăiește Nelimitat cu Nelimitat”

Telekom România

Telekom Mobile lansează campania de primăvară „Trăiește Nelimitat cu Nelimitat”  prin care îi încurajează pe toți să trăiască nelimitat, rămânând conectați cu cei dragi, bucurându-se de tot ceea ce are de oferit internetul nelimitat.

Astfel, cei care aleg să se porteze la abonament în rețeaua Telekom se vor putea bucura de beneficii nelimitate național incluse (minute, SMS-uri și date mobile), apeluri internaționale, dar și de acces la serviciul de roaming, începând de la doar 5 euro pe lună (TVA inclus), valabil pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Cei care doresc să achiziționeze și un smartphone, pot alege un telefon inclus în abonament sau pot opta pentru unul în rate fără dobândă. De exemplu, la abonamentul Nelimitat 5 pentru 24 de luni utilizatorii pot opta pentru Samsung Galaxy A14 cu rată de doar 6 euro/lună (la un curs de referință de 5 lei/1 euro), în timp ce smartphone-ul ZTE Blade V40 Design este inclus la abonamentul Nelimitat 10, iar Samsung Galaxy A23 la Nelimitat 15.

Telekom Mobile oferă utilizatorilor de cartele preplătite opțiunea N5 cu Bonus Net Nelimitat, ce poate fi activat direct în aplicația MyAccount. Astfel, Telekom este singurul operator care oferă Net Nelimitat atât la întregul portofoliu de abonamente, cât și la cartelă, începând cu doar 5 euro.

Clienții Telekom care reîncarcă o cartelă Telekom cu minimum 5 euro, până pe 4 iunie inclusiv, sunt înscriși automat în tombola cu premii și pot câștiga noul smartphone Motorola Edge 30 Fusion, în culoarea anului „Viva Magenta”, conform Pantone Color Institute.

Oferta este valabilă până pe 4 iunie 2023, inclusiv, în limita stocului disponibil, în anumiți termeni și condiții de eligibilitate. Mai multe informații despre abonamente, smartphone-uri și cartelă pot fi descoperite pe www.telekom.ro/traiestenelimitat/ și în magazinele Telekom.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*