Galactic Alliance 2 pentru iPad

Galactic Alliance este una dintre aplicatiile pe care o am pe iPad de cind lumea. Si a ramas acolo mai mult decit Angry Birds sau alte aplicatii care au venit si au plecat.

Recent developerul a scos o continuare. Este una platita. Galactic Alliance 2 costa 2 dolari si merita!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Interesant. Bazat pe acelasi ‘Tower defence’ gameplay…totul dus in spatiu. Desi ideea in sine nu este foarte complicata (drumul cel mai scurt de la A-B), inventivitatea dezvoltatorilor face ca acest tip de aplicatie sa se cumpere.

  2. Frumos…o sa il cumpar azi sau maine.Iti recomand si Space Bandits-e gratuit si are niste reclame odata la 5 meciuri(si are si co op)…poti sa le scoti cu 3$.Bfta

  3. 1. Geo Defence pe iPhone (jucat – terminat)
    2. Galactic Alliance 2 (o sa-l incerc), din ce am vazut in video: traseul inamicilor nu este predefinit…asta poate fi un minus.. traseul din punctul a in punctul b – mi se pare prea scurt..(similar cu Geo Defence swarm,)
    3. Space Bandits (neincercat), la o prima vedere arata super @Seb@stian – 10X !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*