TCL lansează noua serie de televizoare QLED C64 – culori infinite și oportunități de entertainment fără limite

FOTO TCL

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și locul 2 global în industria TV, lansează cea mai nouă serie de televizoare dedicată pieței europene – seria QLED 4K C64. Această nouă gamă combină tehnologia QLED, 4K HDR Pro și 60Hz Motion Clarity pentru o calitate a imaginii HDR impresionantă. Mai mult, fiind dotat cu Game Master, Freesync și o tehnologie inovatoare care susține cele mai recente formate HDR (inclusiv HDR10+ și Dolby Vision), noul televizor TCL este alegerea perfectă pentru cei care vor să se bucure de un sistem de entertainment de înaltă calitate, care revoluționează modul în care vezi filmele, trăiești evenimentele sportive și te lași captivat de lumea jocurilor, ca parte a unui stil de viață conectat și inteligent.

Televizoarele din seria C64 sunt disponibile în mai multe dimensiuni, cu diagonala de 43 inchi, 50 inchi, 55 inchi, 65 inchi, 75 inchi și 85 inchi.

„Impulsionați de viziunea noastră „Inspire Greatness”, suntem încântați să lansăm primele noastre televizoare QLED 2023 din Europa”, a declarat Frédéric Langin, Chief Commercial Officer al TCL Europe. „Suntem încrezători că cele mai recente și inovatoare modele de televizoare din 2023 vor satisface așteptările consumatorilor noștri, oferind combinația perfectă între tehnologie premium accesibilă și divertisment conectat”.

Culori și detalii infinite 

Datorită tehnologiei de ultimă oră Quantum Dot, seria TCL C64 îți asigură un aspect cinematografic autentic, ca și cum ai fi în sala de cinema la tine în sufragerie, folosind peste un miliard de culori și nuanțe (toate culorile pe care camerele de cinema le pot capta). Noile televizoare redau o luminozitate de până la 450 nits, pentru o calitate impecabilă a imaginii în orice condiții: chiar și în mijlocul verii, când lumina soarelui pătrunde în  cameră, culorile rămân vii, iar imaginile sunt clare, bogate în detalii, indiferent dacă aceste sunt ascunse într-o scenă mai însorită sau mai umbrită.

În plus, noile modele de televizoare sunt echipate cu HDR PRO și 4K HDR PRO, care completează Tehnologia Quantum Dot, pentru o experiență superioară HDR (High Dynamic Range), oferind un contrast puternic, culori vii și precise, umbre impresionante și redarea celor mai subtile detalii.

Calitatea impecabilă a imaginii a noii serii de televizoare TCL este completată de o calitate  captivantă a sunetului prin tehnologia Dolby Atmos. De asemenea, televizoarele din seria C64 pot îngloba cu ușurință o bară de sunet TCL, pentru o experiență audio imersivă, multi-dimensională, de un realism impresionant.

Entertainment fără limite, chiar și pentru gameri

Seria TCL C64 folosește tehnologia Motion Clarity pentru a crea o imagine clară, fluidă și o putere de mișcare îmbunătățită, indiferent dacă sursa este de 50Hz sau 60Hz. Algoritmul software proprietar al MEMC TCL este activat atunci cât utilizatorii urmăresc filme, sport sau jocuri video care se derulează într-un ritm rapid, pentru a contribui la estomparea neclarității imaginii în mișcare (blur), precum și pentru a reduce traseele de mișcare (motion trails) la minimum.

Există o mulțime de modalități de a obține cea mai bună calitate a imaginii 4K HDR pe un televizor: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION. Noile televizoare TCL le pot susține pe toate! Cu formatul Multi HDR, noua serie TCL C64 oferă cea mai bună calitate a imaginii 4K HDR și alege întotdeauna cel mai bun format, indiferent dacă utilizatorii vizionează conținut Dolby Vision pe Netflix sau Disney+ sau conținut HDR 10+ pe Amazon Prime Video.

De asemenea, seria C64 este dotată cu un ecran neted și receptiv, cu HDMI 2.1 și ALLM, care oferă gamerilor o experiență de joc fără întârzieri sau latențe (lag) și cele mai bune setări de imagine pentru jocuri, în mod automat. Cu cea mai recentă tehnologie TCL de 120Hz DLG (Dual Line Gate), funcția de ajustare automată a conținutului aduce o rată de reîmprospătare (refresh rate) ridicată și o latență mai mică. Această rată de reîmprospătare de 120 Hz este atinsă prin intermediul unor algoritmi unici, specifici tehnologiei impresionante TCL. Rezoluția jocului este setată automat la nivelul Full HD, pentru a permite capacitatea de a rula 120 de imagini pe secundă, asigurând o imagine impecabilă, adaptată ultimelor generații de console de jocuri de 120 Hz.

Noul televizor TCL QLED 4K vine cu Google TV, ceea ce permite utilizatorilor să acceseze sute sau chiar mii de opțiuni, indiferent de preferințele în materie de conținut (filme, seriale, emisiuni TV și multe altele), toate fiind agregate în serviciile de streaming disponibile.

De asemenea, utilizatorii vor descoperi noi filme și seriale, primind sugestii în funcție de preferințe, pe baza a ceea ce au vizionat anterior și ceea ce îi interesează – aceștia pot adăuga conținut în Watchlist chiar de pe telefon, astfel încât recomandările vor fi întotdeauna actualizate.

Noua serie de televizoare este echipată cu control vocal integrat avansat Hands-free, precum și cu Google Assistant încorporat, pentru a face viața utilizatorilor mai inteligentă și mai ușoară.

În cele din urmă, pentru a se integra cu ușurință în orice interior, designul elegant fără margini al seriei TCL C64 vine cu un suport reglabil cu poziție dublă, care permite amplasarea unei bare de sunet TCL sau montarea acestui televizor cu ecran mare pe orice suprafață din casă.

Caracteristicile cheie includ:

Tehnologia QLED

4K HDR Pro

Motion Clarity

Format Multi HDR

DV I HDR10+

Game Master 2.0

HDMI 2.1 ALLM

120Hz game accelerator

Dolby Atmos

Google TV

Asistent Google Hands-free

Google Meet

Funcționează cu Alexa

Netflix, Amazon Prime, Disney+

Ecran subțire, fără ramă, cu suport reglabil cu poziție dublă

Dolby Vision

AIPQ Engine 3.0

DTS Virtual X

Freesync

Experiențe de gaming în Dolby Vision

Nivel de lumină albastră scăzut TUV

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*