TCL Europe prezintă cele mai recente produse pentru noi experiențe de divertisment și lifestyle

FOTO TCL

TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial și printre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum, își consolidează poziția în industria de entertainment și lifestyle prin lansarea celor mai recente produse de uz casnic, inclusiv noi mașini de spălat și un ecosistem AI x IoT extins pentru 2022 cu noi aparate de aer condiționat conectate, aspiratoare robot și purificatoare de aer.

TCL prezintă, de asemenea, noile televizoare Mini LED QLED din seria C, dotate cu cele mai avansate și mai inteligente funcții, precum și cele mai moderne tehnologii încorporate în cea mai recentă generație de modele Mini LED.

Complet dedicat procesului de avansare și inovare în universul tehnologic pentru a oferi consumatorilor posibilități nesfârșite de divertisment, gama TCL 2022 include, totodată, și o serie de noi soundbaruri, printre care se numără și un produs cu a doua generație a tehnologiei RAY•DANZ, tehnologia premiată, exclusivă a TCL.

O gamă de electrocasnice mici și mari, în continuă expansiune pentru o viață mai ușoară în confortul casei

După ce a introdus primele aparate de aer condiționat TCL în 2021 în Europa, compania demonstrează, încă o dată, dedicarea și angajamentul pentru asigurarea unui design unic și a unui nivel de inovare ridicat, prin lansarea, în 2022, a noului aparat de aer condiționat premium de tip split FreshIN. Cu o serie de caracteristici premium și funcții cheie, acest produs elegant (disponibil în modelele 9K și 12K BTU) va completa perfect orice spațiu, prevenind fluctuațiile incomode ale temperaturii dintr-o cameră.

Anul acesta, TCL prezintă mașinile de spălat din seria P2, cu programe de abur care elimină cele mai comune bacterii și asigură igienizarea și protecția consumatorilor. Sistemul inovator de auto-dozare calculează în mod inteligent cantitățile exacte de detergent, balsam și apă necesare pentru fiecare ciclu de spălare. Noua serie TCL P2 de mașini de spălat cu uscătoare dispune și de programul de reîmprospătare Air Refresh care elimină mirosurile în doar 25 de minute, fără a fi nevoie de detergent.

Pornind de la succesul gamei de electrocasnice inteligente IoT mici lansate în Europa în luna  decembrie 2021, TCL aduce pe piață și noi modele de aspiratoare robot Sweeva (Sweeva 3000M și 3500M) și purificatoare de aer Breeva (seria Breeva Pro 700 și 400), pregătite pentru lansare în 2022. Aceste dispozitive inteligente TCL pot fi controlate direct din aplicația TCL Home și sunt, de asemenea, compatibile cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Noile televizoare TCL din seria C oferă experiențe de vizionare și divertisment excepționale

Anul acesta, sub umbrela noii sale devize Inspire Greatness, TCL a continuat să lucreze la noi televizoare Mini LED și QLED inteligente, menite să aducă divertismentul într-un mod conectat, în confortul casei consumatorului, prin cea mai înaltă tehnologie.

Determinat să devină jucătorul de top în universul TV Mini LED, TCL a investit constant în dezvoltarea domeniului și a adus îmbunătățiri semnificative tehnologiei Mini LED. Astfel, televizoarele TCL Mini LED oferă acum o experiență vizuală mai intensă, având un contrast mai puternic și mai precis, cu o luminozitate mai mare și o imagine uniformă.

Seriile Mini LED premiate cu Red Dot Design Award, TCL C93 și C83 dotate cu Google TV, oferă o experiență de vizionare și divertisment la standarde cinematografice în confortul căminului consumatorilor, indiferent dacă aleg să vizioneze filme, seriale, să joace jocuri video, să facă fitness sau chiar să vorbească cu cei dragi prin video call. Seria TCL C93 este produsul de cheie din seria televizoarelor Mini LED 4K, având un sistem de sunet integrat, cu mii de mini LED-uri și peste 2.000 de zone locale de reglare a luminii. În același timp, seria TCL 83 combină armonios întreaga serie a ultimelor generații Mini LED, QLED, 4K HDR Premium 1000 și 144Hz Motion Clarity Pro, având un contract puternic, precis, intens și oferind o calitate a imaginii HDR.

În ceea ce privește gama de televizoare TCL QLED, noua serie TCL C73 combină tehnologiile QLED, 4K HDR Pro și 144Hz Motion Clarity Pro cu o calitate a imaginii netedă, clară și colorată, perfectă pentru toți iubitorii de gaming și entertainment. Mai mult, cu Game Master Pro, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, Freesync Primium, TCL Game Bar și ultimele formate HDR susținute (inclusiv HDR10+, Dolby Vision, Dolby Vision IQ), acest televizor TCL va fi cel mai bun partener pentru a te bucura de filme, sport sau jocuri video la calitate HDR. Pentru a oferi consumatorilor europeni posibilități infinite de divertisment, TCL a lansat recent Seria C63. Ca serie superioară de televizoare QLED 4K, seria TCL C63 este concepută special pentru a oferi o gamă cuprinzătoare de experiențe de divertisment, prin intermediul Google TV, performanțe audiovizuale excepționale și o paletă de culori extinsă.

În final, pentru a oferi o gamă completă de televizoare, cu tehnologie accesibilă, care să răspundă tuturor așteptărilor consumatorilor, TCL va lansa noile televizoare 4K HDR cu Google TV: seriile TCL P73 și P63.

Un pas mare în domeniul audio cu noua tehnologie exclusivă TCL RAY•DANZ

În demersul de a genera o experiență audio imersivă, în calitatea sa de lider în segmentul soundbar Dolby Atmos în Europa, TCL a dezvoltat și introdus în 2020 tehnologia inovativă și multi-premiată, RAY•DANZ. Cu difuzoare unice, înclinate, care transmit undele sonore spre reflectoare acustice, acestea creează un sunet mai larg, omogen, în comparație cu soundbarurile obișnuite, fără a fi nevoie de prelucrare digitală și fără a face compromisuri asupra calității, clarității și acurateții sunetului.

În anul 2022, TCL va lansa a doua generație a tehnologiei RAY•DANZ, odată cu noul soundbar TCL C935U, premiat cu Red Dot Design Award: un produs cheie, dotat cu tehnologiile 5.1.2 Dolby Atmos și RAY•DANZ care se potrivește armonios cu calitatea premium imaginii Dolby Vision a televizoarelor TCL.

În această primăvară, pentru a oferi și mai multe opțiuni de divertisment pentru utilizatori, TCL introduce un soundbar nou, accesibil, complet și ușor de montat – TCL S522W, dar și o variantă sofisticată, de înaltă calitate, cu canale 3.1, subwoofer wireless și putere audio 350W – TCL P733W.

Privind înapoi, ca apoi să privim înainte

Acest noi produse se înscriu perfect în acțiunea companiei ghidată de noua deviză a companiei Inspire Greatness. TCL rămâne dedicat misiunii sale de a face viața oamenilor mai ușoară și mai inteligentă, prin intermediul produselor de înaltă calitate, la un preț competitiv, punând întotdeauna consumatorul pe primul loc. Astăzi, mai mult ca oricând, TCL dorește să depășească limitele posibilului tehnologic și să joace un rol cheie în viața consumatorilor, inspirându-i și ajutându-i să se bucure de experiențe inedite și un nou stil de viață, în confortul casei.

Din 2021, când TCL a lansat produsele și serviciile inteligente avansate, cota de piață și competitivitatea de bază ale companiei au crescut, obținând astfel rezultate remarcabile, pe o piață competitivă. Potrivit Omdia, cota de piață globală a TCL TV a continuat să crească până la 11,5% în 2021, situându-se pe locul 3 la nivel mondial. Veniturile globale de la TCL TV Business au crescut cu 24,3% anual, până la 49,27 miliarde HKD (6,3 miliarde USD). În 2021, TCL s-a clasat, de asemenea, pe locul 2 în cota de piață a televizoarelor LCD la nivel global. Pornind de la „avantajul primului venit” în domeniul Mini LED, TCL a obținut o creștere semnificativă a volumului de vânzări de televizoare inteligente de performanță medie și înaltă: volumul de vânzări a televizoarelor QLED și Mini LED TV a crescut anual cu 53,8%, respectiv 50,5%. În Europa, odată cu succesul seriilor C QLED și Mini LED în 2021, TCL a avut realizări spectaculoase și un impuls de creștere ridicat, atingând un venit din vânzări pentru televizoarele TCL în creștere cu 52,2% anual.

TCL este un pionier al industriei Mini LED încă din 2018 și va continua să lucreze și să aducă constant îmbunătățiri tehnologiei noilor sale modele de televizoare Mini LED, pentru a oferi o experiență de vizionare mai intensă pentru utilizatorii din jurul lumii. Pe lângă faptul că este o marcă de televizoare iubită și apreciată de consumatori, TCL și-a consolidat, totodată, gama extinsă de produse pentru a crea locuințe inteligente, cu produse interconectate, care au la bază cea mai recentă și eficientă tehnologie. În 2022, TCL va accelera implementarea strategiei europene dedicate produselor de uz casnic și va extinde gama de produse de lifestyle pentru a răspunde noilor așteptări ale consumatorilor în ceea ce privește crearea unui stil de viață sănătos și a unui mod de viață mai bun și mai ușor, în confortul casei.

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV în toată lumea. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare marca TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*