TCL demonstrează ce face un televizor să fie perfect pentru vizionarea filmelor

TCL demonstrează ce face un televizor să fie perfect pentru vizionarea filmelor. FOTO Bright Kite

TCL Electronics (1070.HK), un brand lider de electronice de larg consum și unul dintre mărcile de top de televizoare din lume, prezintă caracteristicile esențiale ale televizorului ideal pentru pasionații de film. TCL s-a dedicat creării produsului perfect pentru ca fanii filmelor să aibă parte de o experiență cu adevărat imersivă, creând cea mai avansată tehnologie de display și tehnologie audio pentru a aduce experiența cinematografică în milioane de case de pe tot globul.

Mini LED combinat cu QLED: un rezultat demn de sala de cinema

În calitate de lider în industrie în domeniul Mini LED combinat cu tehnologia QLED, TCL cunoaște valoarea calității superioare a imaginii și a performanței culorilor atunci când vine vorba de crearea display-ului ideal pentru a îmbunătăți experiența de vizionare a filmelor. Datorită nivelurilor crescute de luminozitate care permit un contrast ridicat și precis, o uniformitate mai bună și culori remarcabile, tehnologia revoluționară QD-Mini LED de la TCL pregătește scena pentru o vizionare a filmelor completă.

În 2023, TCL a lansat în premieră mondială QD-Mini LED X955. Cu 5.000 de partiții de iluminare de fundal uimitoare și oferind peste 5.000 de nits de luminozitate, X955 a definit instantaneu un nou standard pentru tehnologia de display. Pentru a înțelege de ce tehnologia de iluminare de fundal și luminozitate este crucială pentru a da viață conținutului filmului, luați în considerare faptul că în viața de zi cu zi luminozitatea suprafeței majorității obiectelor, cum ar fi un lac strălucitor sub soare sau suprafața unui birou sub luminile din încăpere, de obicei ajunge de la 4.500 până la 5.000 nits. Realizatorii de film surprind aceste detalii frumoase prin obiectivele camerelor de filmat, dar până acum, ele nu au putut fi afișate de multe televizoare. Cu 1.000 de nits considerate în prezent a fi nivelul emblematic de luminozitate maximă, oamenii care vizionează acasă nu au beneficiat de o experiență vizuală completă. X955 oferă realizatorilor de film o oportunitate unică de a-și arăta conținutul așa cum și-au propus.

Nu numai că detaliile sunt redate cu o claritate excepțională, dar și expresia culorii este mult îmbunătățită. Cu o gamă extinsă de 98% culori sub DCI-P3, televizorul premium TCL QD-Mini LED produce mai mult de un miliard de culori, cu o durată de până la 100 de mii de ore în loc de 60. Vederea scenelor care se desfășoară pe ecrane în nuanțe vii ajută la aducerea publicul chiar în centrul acțiunii, pentru o experiență de vizionare cu adevărat de neegalat.

Spectacol cinematic conceput pentru spații de locuit

Cererea de pe piață pentru ecrane ultra-mari este în creștere, deoarece consumatorii apreciază experiența de vizionare care poate fi oferită de display-uri supradimensionate. Pentru iubitorii de filme, trecerea la un ecran TV XL este soluția perfectă pentru a recrea experiențe cinematografice din confortul casei. Când stau la aproximativ trei metri distanță de televizorul de 98 de inchi, utilizatorii se bucură de același câmp vizual de 60 de grade, asemănător cu vizionarea unui ecran de 30 de metri din rândul din mijloc, scaunele din centru, la un cinema.

Sunet surround de neegalat

Când vine vorba de conținut de film excepțional, imaginile remarcabile nu sunt nimic fără sunetul pe măsură. Cu emblematicul QD-Mini LED X955, TCL lucrează pentru a se asigura că televizorul nu numai că oferă o calitate a imaginii, ci și o experiență de sunet surround cinematografic. Cu cel mai bun sunet ONKYO de 160, X955 folosește audio multi-channel 4.2.2 cu opt canale de sunet, inclusiv sunet stânga, dreapta, surround, două subwoofere și două canale sky-ring, oferind cea mai înaltă calitate audio.

TCL – Măreția în cinema și film

TCL are o istorie de lungă durată în divertisment. În 2013, TCL a ajuns la un parteneriat cu emblematicul TCL Chinese Theatre din Hollywood, California, un element de bază în industria divertismentului din 1927, găzduind numeroase premiere majore de filme și aducând fanii mai aproape de vedetele lor preferate. În calitate de lider în electronice de larg consum și sisteme home theater, TCL și-a folosit deceniile de cercetare cinematografică pentru a ajuta cinematograful să prospere, reînnoind parteneriatul în 2023. Cu misiunea sa de a inspira măreția, TCL subliniază scopul companiei de a aduce experiențe cinematice în casele a milioane de clienți din întreaga lume.

Angajamentul TCL față de excelență se extinde la produsele mobile ale TCL, cu gama noastră de smartphone-uri și tablete care încorporează tehnologii de display NXTPAPER, integrând perfect imaginile și sunetul de calitate cinematografică în ecosistemul de dispozitive inteligente.

QD-Mini LED X955 este disponibil acum pe piețele globale într-o gamă de dimensiuni de până la 98 inchi, iar display-ul de 115 inchi urmează să fie lansat în lunile următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*