TBI Bank susține studenții să acopere cheltuielile cu cazarea în campusul privat West Gate Studios în rate fără dobândă

Ionuț Sabadac. FOTO Goya PR

Pentru majoritatea studenților, începutul anului școlar înseamnă un efort financiar suplimentar pentru asigurarea costurilor de trai și de studiu la universitatea aleasă, iar aranjamentele privind cazarea pot reprezenta de multe ori o cheltuială semnificativă. Pentru a veni în sprijinul studenților în actualul climat economic delicat, tbi bank a lansat o soluție de finanțare care le permite acestora să acopere cheltuielile cu cazarea în campusul studențesc privat premium West Gate Studios, situat în zona de vest a Bucureștiului, în 10 rate fără dobândă.

Finanțarea poate fi obținută rapid, 100% online și de la distanță, reducând astfel riscurile și sporind eficiența și rapiditatea procesului. Soluțiile tbi permit studenților să acopere costul total al cazării la începutul anului universitar și să îl ramburseze ulterior, în rate lunare, fără dobânzi sau comisioane.

„Știm cu toții că viața de student poate fi frumoasă, dar în același timp vine și cu provocări. Mulți studenți se bazează pe susținere financiară din partea părinților pe tot parcursul facultății sau depind de venituri modeste specifice primului job. Acest instrument de finanțare este foarte eficient în atenuarea presiunilor financiare cu care se confruntă viitorii profesioniști în timpul studiilor, ajutându-i să își achite cazarea într-un mod accesibil și adaptat nevoilor lor”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi.

West Gate Studios este un campus privat situat în West Gate Business District, care cuprinde 800 de garsoniere și apartamente cu o capacitate totală de 1.600 de paturi. Studenții au acces la o piscină, o sală de fitness, un spațiu pentru evenimente, un restaurant, o bibliotecă, o parcare, curățătorie chimică și servicii medicale private. Acesta oferă atât locuri de cazare moderne și confortabile, cât și opțiuni multiple pentru studiu și petrecere a timpului liber. Ca parte a comunității din campus, tinerii se bucură de confortul unei locuințe complet mobilate și echipate, cu o securitate sporită (monitorizare și pază 24 de ore din 24), de programe și activități precum competiții sportive, petreceri tematice și ateliere de lucru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*