Anchor Grup anunță rezultate impresionante pentru Select Residences la doar două luni de la lansarea vânzărilor

Select Residences. FOTO Confident PR

Anchor Grup, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori în domeniul imobiliar din România, cu o experiență de 25 de ani, anunță că Select Residences, cel mai nou complex rezidențial premium din portofoliul companiei, a atins un nivel de pre-contractare de 40%, în doar două luni de la lansarea vânzărilor.

Construcția proiectului a demarat deja, data estimată a livrării fiind în a doua jumătate a anului 2024.

Amplasat pe Calea Dudești nr. 186 – zona Dristor/Vitan, lângă InCity Residences -, Select Residences va include 347 apartamente – studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere, precum și duplexuri cu 3, 4 și 5 camere –  în trei clădiri.

Din totalul de 347 apartamente au fost pre-contractate 139 unități. Majoritatea acestora sunt studiouri și apartamente de 2 camere, cu suprafețe utile ce variază între 46 și 75 mp, plus balcoane.

”Suntem mândri de rezultatele impresionante obținute de echipa noastră de vânzări din departamentul rezidențial. Pentru o piață extrem de competitivă, vorbim de încă o confirmare a calității proiectului nostru, dar și a nivelului ridicat de expertiză a tuturor celor implicați în proiect. Ținând cont de cererea ridicată a pieței pentru proiecte rezidențiale poziționate în zone centrale, cu un raport bun calitate-preț, dar care oferă și oportunități multiple de investiție, suntem încrezători că Select Residences își va atinge targetul”, declară Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de Administrație al Shopping MallDova.

Select Residences oferă viitorilor locatari confort și multiple facilități, întrucât este poziționat într-o zonă semi-centrală a orașului, în proximitatea Centrului Comercial București Mall – Vitan, în imediata apropiere a instituțiilor de învățământ (grădinițe și școli), dar și a zonelor de agrement, cu acces rapid la mijloacele de transport în comun.

Select Residences oferă tipuri variate de unități locative, care îndeplinesc preferințe și nevoi diverse de spațiu și buget. Garsonierele au suprafețe cuprinse între 63 și 80 mp construiți. Apartamentele cu două camere au suprafețe cuprinse între 72 și 115 mp construiți. Apartamentele cu trei camere au suprafețe cuprinse între 115 și 125 mp construiți.  Duplexurile au suprafețe cuprinse între 150 și 246 mp construiți.

În ceea ce privește modalitățile de plată, dezvoltatorul le va folosi pe cele clasice: surse proprii sau finanțare bancară, pentru ambele fiind necesară plata unui avans cuprins între 15% și 25%, restul de preț urmând să fie achitat la livrare.

 

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*