tbi bank și Gomag: Aproape 1000 de retaileri de pe platformă au ales soluția de plată tbi bank în ultimii doi ani

Ionuț Sabadac. FOTO Goya PR

Contextul economic din ultimii doi ani a susținut parteneriatele constructive dintre tbi și jucătorii majori, care au adus beneficii semnificative atât retailerilor, cât și consumatorilor. În ultimii doi ani, aproape 1000 de retaileri de pe platforma Gomag au ales soluția de plată tbi bank, peste 30.000 de comenzi au fost înregistrate prin instrumentul Buy Now Pay Later (BNPL), iar valoarea coșului de cumpărături a crescut cu până la 60%, potrivit datelor centralizate de cei doi parteneri.

Procesul de înrolare pentru retaileri este facil, accesul la aplicația tbi se face din secțiunea GPayments și este oferit gratuit tuturor magazinelor online de pe platforma Gomag. În luna iulie, tbi bank a îmbunătățit fluxul aferent metodei de plată, o actualizare care permite retailerilor să personalizeze ofertele financiare în funcție de industrie, valoarea coșului de cumpărături și categoriile de produse.

„Am încercat întotdeauna, prin parteneriatele noastre, să aducem mai multă valoare în piață pentru companii și oameni. Acordul cu Gomag este un exemplu foarte bun în acest sens, având o influență majoră în creșterea retailului românesc, cu efecte benefice pentru toate părțile implicate”, a declarat Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

tbi bank, una dintre cele mai dinamice bănci din regiunea Europei de Sud-Est, a anunțat în 2021 un parteneriat cu platforma de eCommerce Gomag pentru a oferi o soluție de digitalizare all-in-one pentru retailerii offline și online. După 2 ani, multe magazine online, din aproape toate sectoarele, au adoptat soluția BNPL.

„Afilierea cu un partener puternic precum tbi bank ne-a ajutat să oferim partenerilor noștri soluții de finanțare mai eficiente și mai ușor accesibile pentru o gamă largă de consumatori. Acest acord face parte din strategia noastră de a ne lărgi baza de clienți și de a sprijini retailul românesc în evoluția sa”, a declarat Cosmin Daraban, CEO, Gomag.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*