tbi bank și furnizorul de utilaje agricole RURIS susțin împreună de 14 ani dezvoltarea sectorului agricol din România

Ionuț Sabadac. FOTO Goya PR

tbi bank, una dintre cele mai dinamice instituții financiare din Estul Europei, anunță că, împreună cu RURIS, furnizor important de utilaje agricole, colaborează de 14 ani pentru a oferi soluții financiare de ultimă generație companiilor din sectorul agricol, contribuind astfel la dezvoltarea acestui domeniu esențial pentru economia românească.

„Sectorul agricol din România are mare nevoie de soluții de finanțare eficiente, care să ajute companiile să evolueze într-un domeniu esențial pentru întreaga economie. Suntem bucuroși că, de 14 ani, împreună cu partenerul nostru RURIS, am reușit să avem o contribuție importantă la evoluția acestui sector”, a declarat Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank. 

În cadrul acestui parteneriat, tbi și RURIS și-au unit expertiza pentru a oferi fermierilor, dar și celor care se ocupă de întreținerea curților și grădinilor, soluții de plată eficiente și convenabile, pentru a deveni mai performanți în activitatea lor și a-și atinge obiectivele.

„De 30 de ani, oferim soluții accesibile tuturor segmentelor de clienți, indiferent de nivelurile de venituri. Prin parteneriatul nostru cu tbi, oferim opțiuni de plată în rate și am dezvoltat oferte personalizate, reafirmând focalizarea noastră strategică asupra satisfacției și nevoilor clienților. Viziunea noastră comună pentru inovație, soluții centrate pe client și bunăstarea clienților noștri ne țin motivați să continuăm această călătorie extraordinară alături de tbi bank. În plus, oferim clienților noștri un serviciu gratuit de asamblare și punere în funcțiune, disponibil la magazinele partenere RURIS, indiferent de locul de cumpărare, cu scopul de a oferi o experiență personalizată și de înaltă calitate”, a explicat CEO RURIS, Cătălin Stroe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*