BCR lansează George Junior. Orice copil poate avea gratuit de la 7 ani propriul cont bancar, acces la digital banking și card pe numele său. Și, în plus, acces la educație financiară. Totul, 100% online

Sediu BCR. FOTO BCR

Banca Comercială Română (BCR) anunță lansarea George Junior, un pachet de servicii dedicat copiilor între între 7 și 13 ani, accesibil chiar și 100% online, ce oferă acces la un cont bancar, la platforma de banking George și la un card personalizat pe numele lor, cu un design special conceput de artistul Kitra, totul sub îndrumarea părinților.

“Prin George Junior, copiii pot învăța cum să devină independenți în gestionarea responsabilă a banilor. Procesul pentru deschiderea unui cont pentru copii este gândit să fie cât mai simplu pentru părinți. În plus, aceștia au control deplin asupra cheltuielilor realizate de copil, având posibilitatea de a monitoriza tranzacțiile, de a bloca cardul și de a seta limite personalizate pentru cardul copilului. Tot ca măsură de protecție pentru banii copiilor, ei pot opera tranzacții doar pe 3 canale: la bancomat, online și în magazine, cu reguli și limite clare stabilite de părinte.

Ne propunem să aducem în ecosistemul George toți membrii familiei, oferind produsele și serviciile noastre bancare într-o experiență digitală, complet integrată. În plus, unul dintre aspectele esențiale pe care George Junior îl aduce este accesul la informații de educație financiară direct în aplicație. George le va oferi constant celor mici informații despre istoria și valoarea banilor, despre diferențele dintre nevoi și dorințe și despre cum pot face alegeri financiare inteligente.

Părinții pot folosi, în acest mod, ecosistemul George pentru a-i învăța pe copii ce înseamnă banii și economisirea, ceea ce va sprijini efortul educațional pe întreaga lor perioadă de dezvoltare.” – Vlad Huțuleac, Director Executiv Adjunct Produse si Segmente Retail.

Costurile pentru George Junior sunt de 0 lei pe toată linia de servicii: administrare cont, plăți la comercianți, retrageri de la orice bancomat din țară sau străinătate, precum și aplicația George. Livrarea cardului copilului este, de asemenea, gratuită până pe 30 noiembrie a.c., iar părintele poate avea acces gratuit la două carduri suplimentare atașate contului copilului.

Cum pot părinții să le deschidă George Junior celor mici?

Părintele accesează aplicația George – Magazin – Conturi și Plăți – Cont pentru Copii și urmează pașii indicați, la finalul cărora copilul va avea cont curent în lei, card de debit și propria aplicație George;

Copilul îsi descarcă aplicația George pe telefonul său (din App Store, Google Play sau App Gallery) si se loghează în aplicație cu datele de acces primite în prealabil pe adresa de email declarată la deschiderea contului;

Copilul își ține banii de buzunar într-un loc sigur și învață ce să facă cu ei cu ajutorul lui George, sub îndrumarea părinților.

Părinții pot trăi astfel, alături de copii, experiența 100% digitală a lui George Junior, în cazul în care sunt deja clienți BCR, integrând astfel într-un singur ecosistem digital întreaga viață financiară a familiei.

Important de știut este că, prin regulile setate în George Junior, plățile la anumite tipuri de magazine, precum cele care vând tutun, alcool, conținut pentru adulți sau jocuri de noroc sunt restricționate.

George Junior se adaugă la portofoliul de produse și servicii financiare pentru tineri al BCR accesibile 100% digital și care include:

George Kids, pentru copii între 0 și 6 ani;

George Young, disponibil pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani;

George Students, pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 21 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*