TBI Bank încheie parteneriat cu Spotawheel pentru a-i ajuta pe clienții din România și Grecia să-și cumpere mai ușor o mașină

TBI Bank

Toate produsele devin din ce în ce mai scumpe, iar o achiziție substanțială, cum ar fi o mașină, devine o povară financiară. TBI Bank, cel mai mare furnizor de Buy Now Pay Later (BNPL), îi ajută pe clienții din România și Grecia să găsească o metodă alternativă de finanțare pentru cumpărarea unei mașini prin parteneriatul cu Spotawheel, o platformă de mașini second-hand cu una dintre cele mai rapide creșteri din Europa.

Achiziționarea unei mașini second-hand se poate realiza acum mai simplu și mai rapid, cu ajutorul soluției BNPL a TBI Bank, care a fost concepută special pentru a facilita plățile pentru produse și servicii. TBI a fost prima companie din România și Grecia care a permis achiziționarea de automobile într-un mod digital, adăugând flexibilitate la plata acestora și oferind clienților posibilitatea de a eșalona ratele pe o perioadă de timp la alegere, pentru a-și procura propriul mijloc de transport. Este foarte simplu și permite achiziția fără utilizarea unui card de credit sau a unui depozit de garanție.

„Printre obiectivele TBI se numără facilitarea accesului la produse și servicii, în special pentru tineri, prin intermediul BNPL. Lucrând în această direcție strategică, suntem foarte bucuroși să lucrăm cu Spotawheel, nu numai pentru că garantează calitatea, ci și pentru că suntem două companii inovatoare. Datorită ideilor noastre creative și serviciilor digitale, interacțiunea cu clienții noștri este mai eficientă”, spune Kostantinos Tovil, Market Leader, TBI Bank, Grecia.

Parteneriatul băncii cu Spotawheel aduce un plus de valoare nu doar datorită modelului flexibil de plată, ci și datorită faptului că siguranța și calitatea autoturismul ales pentru achiziție sunt garantate.

Clienții interesați pot să viziteze site-ul Spotawheel, să navigheze până găsesc autoturismul care să le satisfacă nevoile și să calculeze simplu și rapid rata din planul de plată în funcție de orizontul de timp și de prețul mașinii. Procesul de aprobare este la fel de simplu ca finalizarea achiziției, care are loc într-un mediu complet securizat.

Parteneriatul dintre TBI Bank și Spotawheel nu este activ doar în România, ci și în Grecia, unde ambele companii funcționează cu succes. Rețeaua TBI Bank numără deja peste 15.000 de comercianți din diverse domenii, printre care dealeri auto și moto, electronice, servicii medicale, magazine de mobilă și multe magazine online.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*