Tazz by eMAG își extinde flota de livrare cu 100 de mașini Autonom

Tazz by eMAG

Tazz by eMAG, platformă românească de livrări ultrarapide și Autonom, furnizor integrat de soluții de mobilitate și finanțare, anunță încheierea unui parteneriat prin care restaurantele sunt sprijinite să își continue activitatea în contextul restricțiilor impuse de pandemia COVID-19. Parteneriatul constă în extinderea flotei auto de livrare a Tazz by eMAG cu 100 de autoturisme noi prin intermediul serviciului de închiriere auto pe termen mediu oferit de Autonom.

„Urmărim permanent să ne îmbunătățim capacitatea de livrare, iar acest parteneriat va permite  Tazz by eMAG să colaboreze cu mai multe restaurante locale și să extindă echipa de curieri astfel încât să fie și mai aproape de acest obiectiv”, a spus Alin Șerban, CEO Tazz by eMAG.

În urma procesului de extindere, flota Tazz by eMAG numără 2000 autovehicule și 1000 de biciclete si scutere. Serviciul Tazz by eMAG este disponibil în prezent în 20 de orașe din România. Curierii vor utiliza mașinile din noua flotă auto oferită de Autonom în București, Cluj și Timișoara. Prin intermediul Tazz by eMAG clienții beneficiază de mâncare gătită de la peste 2.000 de restaurante, alimente, bunuri de larg consum și produse disponibile în showroom-urile eMAG, livrate în maxim 60 de minute.

În contextul pandemiei, Tazz by eMAG a crescut cu 800% de la începutul acestui an. Compania trece în prezent printr-o perioadă de expansiune rapidă ce presupune investiții în dezvoltarea tehnologiei și a infrastructurii, extinderea echipei, precum și noi parteneriate cu restaurante și retaileri.

„Suntem încântați să continuăm colaborarea cu Tazz by eMAG printr-un nou proiect și să punem în mișcare roțile business-ului românesc. De la apariția pandemiei de COVID-19, platformele de livrare au avut un rol fundamental în susținerea afacerilor locale mici: restaurante, cafenele și magazine, ajutându-le să-și deservească clienții în continuare, în ciuda circumstanțelor dificile. Cu cele 100 de mașini noi care au intrat în flota Tazz by eMAG, îi încurajăm pe români să sprijine în continuare brandurile locale și micii antreprenori, beneficiind de livrare rapidă a produselor preferate la domiciliu sau la birou”, a declarat Dan Ștefan, cofondator și coacționar al Autonom.

Cele două companii locale antreprenoriale, Tazz by eMAG și Autonom sunt parteneri încă din 2018 pentru soluțiile de mobilitate.  De această dată Tazz by eMAG a ales soluția de închiriere auto pe termen mediu de la Autonom datorită flexibilității acesteia, potrivită cu nevoile companiei, și a riscurilor reduse.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*