“Taxify” și-a schimbat numele în “Bolt”

Bolt - noul nume pentru Taxify
Bolt - noul nume pentru Taxify

Îmi e greu să înțeleg de ce un brand cunoscut și-ar schimba numele, dar Taxify tocmai asta au făcut. Concurentul UBER se numește acum Bolt. Iar logo-ul are un punct sub litera “o”.

Aplicația pentru utilizatori încă mai poate fi găsită sub numele de Taxify, dar cea pentru șoferi și-a schimbat numele. În schimb, în meniul aplicației au fost modificate toate mențiunile de Taxify.

UPDATE: la aproximativ o oră după publicare, Bolt a apărut cu un update în AppStore și are numele schimbat.

Bolt (fost Taxify) și UBER sunt cele mai bune metode de ride-sharing prezente și în România. Cu ele poți să beneficiezi de curse cu mașini curate, șoferi cu bun simț și plata automată prin aplicație. Totul este fiscalizat automat.

Guvernul României are în plan publicarea unei Ordonanțe de Urgență pentru interzicerea Bolt și Uber în țara noastră.

Apropo, dacă nu ai folosit Bolt până acum, accesează acest link și ai o primă cursă gratuită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. S-au rebrand-uit ca si CleverTaxi -> Clever. Numele includea “taxi”, dar ei se concentreaza pe mobilitate – probabil vor adauga si alte solutii de ride sharing, trotinete, biciclete, drone, avioane :) etc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*