TAROM lansează oferta Love in the Sky in luna iubirii

Tarom introduce noi curse interne către Constanța
Aeronavă TAROM

În luna iubirii, TAROM lansează campania specială „Love in the Sky / Iubirea la înălțime” și propune peste 25 de destinații din țară și din străinătate.

TAROM derulează o nouă campanie specială în luna februarie, „Love in the Sky / Iubirea la înălțime” și oferă bilete la prețuri reduse către cele mai romantice destinații din lume.

Astfel, în perioada 9-18 Februarie 2024, biletele de avion pentru călătorii programate pentru diverse perioade ale anului au prețuri special reduse.

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile dorite sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 109 EUR dus-întors (cu toate taxele incluse), și includ bagaj de cală, bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit pentru următoarele destinaţii:

Tarif de la 109 Eur, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Baia Mare, Cluj Napoca, Iași, Oradea, Suceava, Satu Mare, Timișoara. Poți călători în perioada 1 iulie – 31 august 2024.

Tarif de la 149 Eur, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Atena, Belgrad, Istanbul, Chişinău, Salonic, Sofia. Poți călători în perioadele: 1 – 31 martie 2024, 15 mai – 30 iunie 2024, 15 septembrie – 31 octombrie 2024.

Tarif de la 179 Eur, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti – Bruxelles, Budapesta, Roma, Praga, Tel Aviv. Poți călători în perioadele: 1 – 31 martie 2024, 15 mai – 30 iunie 2024, 15 septembrie – 31 octombrie 2024.

Tarif de la 199 Eur, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti –  Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Paris, Frankfurt, Londra, Madrid. Poți călători în perioadele: 1 – 31 martie 2024, 15 mai – 30 iunie 2024, 15 septembrie – 31 octombrie 2024.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*