taranu chinez si computeru de 199 $

Lenovo e o firma de face laptopuri oarecum scumpe si mari de le vinde in america la aia care nu stiu ca un HP e mai bun.

ei bine, lenovo, vrea sa dea jucarii la toti taranii chinezi. si nu zic asta in sensu rau. chiar e pe bune. compania in cauza promite ca va aduce in zonele rurale din china calculatoare ieftine.

ca sa ajunga la pretu ala de nimik, baietii s-au gandit ca taranu chinez poate sa foloseasca televizoru din casa in loc de monitor. si eu care ziceam ca iau unu sa-l duc la bunici la Ciucurova :P pacat ca televizoru pe lampi nu are mufa VGA :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*