iPhone 1.5

nu, baietii de la apple nu au reusit sascoata un iPhone mai bun, dar s-au gandit totusi sa imbunatateasca anumite functii ale actualei jucarii.

cel mai probabil printr-un update de firmware, posesorii de iPhone vor avea niste functii in plus. printre ele, posibilitatea de a-ti trimite singur email cu bcc. mda, asta ne lipsea…

lista cu update-uri nu e f mare si nu se apropie nici macar cu un pas de iPhone wish-list-ul meu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*