Suport tehnic pentru iPhone – mai rapid

ATENTIE: cauti pagina de Suport tehnic pentru iPhone? este AICI.

daca lasi intrebarile tale dupa acest post nu vei primi raspuns.

nu, apple sau orange romania nu au regandit sistemul. stim deja ca angajatii apple trimit clientii pe boio.ro pentru a-si gasi rezolvarea problemelor.

Pagina de Suport tehnic pentru iPhone este acum refacuta. toate tutorialele importante sunt acolo, iar comentariile se intind pe mai multe pagini.

vrei sa dai o cautare in comentarii? nimic mai simplu: apesi butonul de “Show all” din josul paginii si te alegi cu peste 1200 de probleme si solutii. nu ai gasit ce ai cautat? lasa un comentariu si vei primi raspuns cit mai repede posibil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Sal.cu alte cartele din alte retele merge.si cea de cosmote merge,da numa afara din casa.multumesc

  2. Multumesc Adrian.Nu credeam sa intalnesc asemenea probleme la 5 s.kestia e ca nu i problema generala .numa al meu e bolnav

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*