Super reducere la sejur de 5 stele, pe insula din inima Deltei Dunării. Două nopți plătite, una gratis, la Complexul Lebăda Luxury Resort and Spa

Complexul Lebăda Luxury Resort and Spa. FOTO Paul Alexe

Hotelierii au dat deja startul reducerilor în Delta Dunării. De la oferte de toamnă, până la pachete pentru vacanțe exclusiviste, DAR accesibile!

Cea mai nouă atracție este pachetul de: doi plus unu – la două nopți plătite, una este gratis. Oferta este pusă pe piață de singurul hotel de cinci stele din Deltă și le oferă turiștilor posibilitatea de a se bucura de o vacanță de lux, pe insula din inima Deltei Dunării, dar la un preț accesibil.

”Venim în întâmpinarea oaspeților noștri și îi așteptăm cu oferte extrem de atractive! Pentru două nopți de cazare achiziționate, noi le oferim una GRATIS! Oferta este valabilă până pe 21 decembrie și se aplică pentru toate tipurile de camera. Și nu este singurul pachet special conceput pentru clienții noștri. Pentru mini-vacanța de 1 Decembrie le-am pregătit o mulțime de surprize. Avem două pachete în funcție de preferințe și timpul alocat. Bineînțeles, ne pliem pe cerințele turiștilor și, la cerere, putem face oferte personalizate.” Beniamin Crăciun, general manager Lebăda Luxury Resort and Spa.

Cazarea în bungalow-uri de pe malul Dunării, la preț promoțional

În oferta ”2 nopți de cazare + 1 gratuită” sunt incluse și vestitele bungalow-uri, care, vara aceasta, au fost atracția principală! Un număr de 31 de astfel de căsuțe sunt puse la dispoziția turiștilor. În curând, bungalow-urile vor avea și jacuzzi exterior chiar deasupra apei. Iar pentru cine vrea o experiență inedita poate să închirieze căsuțele din copac, unice în Delta Dunării.

”Pentru a satisfice și cele mai pretențioase gusturi, resortul nostru pune la dispoziția clienților 17 tipuri de camere. De la cele standard, până la camerele VIP cu grădină proprie, care pot ajunge la o suprafață de 110 mp., în curtea cărora un bucătar personal poate să le gătească oaspeților. Bineînțeles, acest lucru se poate face doar la cerere. De asemenea, toți clienții noștri se pot bucura gratuit de toate facilitățile resortului: SPA, teren multifunctional cu nocturnă, loc de joacă pentru copii etc.” Andrada Popovici, director de comunicare Lebăda Luxury Resort and Spa

În plus, pe insula aveți parte de relaxare completă și sunteți în siguranță! Hotelierii au grijă ca toate măsurile de protecție împotriva noului coronavirus să fie repectate: de la nebulizatoare în camere, până la măști și dezinfectant care se găsesc la discreție în tot complexul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*