6 Comments

 1. Sunt curios cam cat o sa mai dureze pana o sa vedem astfel de tehnologii implementate in birouri, in bancile scolarilor s.a.m.d. Nu neaparat la noi, asa, in general. 2 ani, poate?

 2. ?! Pe parcursul intregii prezentari am avut impresia ca este vorba despre un cu totul alt device, wow. Si atunci care este treaba cu puterea de procesare, conexiunea se va face doar prin acel layer de tip lichea astfel incat sa-si preia singur informatiile din suprafata atinsa si sa le gestioneze in asa fel incat sa devina multi-touchable? Sunt atat de dat peste cap, trebuie neaparat sa citesc despre ca sa-mi gasesc pacea sufleteasca :))

 3. Foarte interesant!
  Oricum, tehnologia care ajunge la noi (muritorii de rand) e din cate stiu cam cu 5 gneratii in spatele tehnologiilor folosite in armata.
  Ca sa revin cu picioarele pe pamanat, abia astept sa fie pusa in practica ideea de TV multitouch (care raspunde atat de bine la comenzi), si merg chiar mai departe gandindu-ma cum ar merge astfel de lucruri cu un Kinetix mai avansat.

 4. In primul rând eu cand mă gândesc la un Tv / monitor cu multi-touch mă gândesc la ochii mei ! Unde o sa mai fie regula ăla la care trebuie sa stai fata de un monitor fără sa îți afecteze ochii ! Chestia asta va fi obositoare atât pentru ochi , minte cat si pentru mana ! Chestia asta o spuneau chiar cei de la Apple fiind întrebati de ce nu implementeaza in macbook-uri (Air ,pro, mini ,iMac ) tehnologia multitouch in ecran ! Răspunsul a fost exact ce ai spus eu mai sus !
  Asta e părerea mea cel puțin ! :)

 5. @Domnul Avocat: dintr-un astfel de ecran urias poti sa iti controlezi casa (automatizarea, multimedia, camerele de supraveghere etc), sau intr-un showroom un astfel de ecran poate prelua din atributiunile unui angajat
  — lucrurile astea nu te tin non-stop cu ochii acolo, mai mult sunt si extrem de spectaculoase

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*