stii tu…

de ce tre sa puna toata lumea d-alea cu “craciun fericit pe blog”. nu asta auzim si vedem peste tot.

sunt convins ca stii ce-ti urez. asa ca?

btw, titlul e inspirat de un post al lui florin.

si daca ma tot intreba cabral care e cel mai ciudat. eu nu am primit mesaje ciudate sau aiurea dar pot sa va urez eu ceva:

in 2008 sa aveti parte de cele mai bune stiri doar de la boio.ro!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Urezi pentru ca face parte din pseudo-relatia inter-umana creata prin blog.
  Urezi pentru ca… uite de-aia!

  E normal sa zici si tu ceva, nu lasi sa treaca evenimentul asta facandu-te ca fluieri…

 2. @cabral: prefer sa le zic fata in fata, daca tot le spun. sau macar sa spun omului ceva mai personal, nu o urare seaca…
  am primit zeci de mailuri. toate cu felicitari cu gif-uri animate sau cu filme luate de pe net. nu asta imi face craciunul mai fericit…

 3. Da, dar omul si-a facut “datoria”…
  Cel mai aiurea mi se pare momentul cand te intalnesti si-ti spune cu o urma de repros “Nu mi-ai primit mesajul, ca nu mi-ai raspuns…”.
  Deci, e clar o conventie sociala, primesti mesaj, dai reply pisi ca asa e crestineste…

 4. Stium cu toti ca toate pesroanale ne spunin fata numai de bine cu ocazia sarbatorilor. Dar cum ai reusit sa-l calci putin pe pantof cum se ratoieste la tine… si uita toate lucrurile bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*