la cumparat de iPhone

daca nu stii ce e ala, gandeste-te la Walmart ca la un fel de Metro americanesc. au de toate si se lauda ca au preturile cele mai mici. au inceput de vo citeva zile sa vinda iPhone, asa ca am zis sa-mi incerc norocul.

merg la raionu de electronice. vanzatoarea era una mica, la vo 45 ani, cu fata de indianca. ii zic ca vreau un iPhone, se uita bine la mine si ma intreaba “stai in america, nu?”. ii raspund cu o mina suprinsa “bineinteles!”. femeia habar nu avea cum e cu activarea si ce acte am nevoie asa ca imi cere Permisul de Conducere. al meu e romanesc. ma prefac ca l-am uitat acasa, in speranta ca imi vinde un iPhone fara… Permis.

5 minute si 20 de intrebari pe la colegi mai tarziu, duduia se intoarce si imi zice ca are nevoie totusi de permis ca sa-mi ia datele de acolo.

ce puteam sa fac? i-am zis ca ma intorc mai tarziu. bine ca fata mea nu da de banuit : ). niste asiatici care voiau si ei un iPhone (cereau chiar sa cumpere unul deblocat) au fost expediati din prima…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*