stelele mele

ori faptu ca eu nu cred in zodii si in stele ma face sa fiu altfel decit imi e scris in ele, ori cine stie…

netics m-a facut o astrograma. a muncit baiatu mult si apreciez efortu lui. dar ma asteptam sa iasa ceva mai aproape de realitate. recunoaste el ca "nu maninca inca astrologia pe paine" si atunci am incredere ca urmatoarea citire in stele va fi mai "accurate"…

descrierea incepe cu natura mea constienta fata de latura spirituala (a …lucrurilor, probabil). o mica inadvertenta. sunt ateu!

am sa explic putin modul de luare a deciziilor. era o zicatoare cu croitoru care masoara de 10 ori si taie o data. ala sunt eu. deci nu incape vorba de emotii, sentimente si altele atunci cind am de luat o decizie. hotaririle sunt clare si definitive.

povestea cu roMediaBlogger si cu schimbarea celor din jur este usor de prevazut. cine nu incearca sa-i schimbe in bine pe cei din jur inseamna ca e multumit si cu sine… or something :) ceea ce nu e bine. da, sunt perfectionist si am pretentia ca oamenii cu care lucrez sa fie la fel.

nu abandonez un proiect inceput. de fapt ca sa fiu mai clar, daca imi propun sa fac ceva analizez totu inainte. daca merita il incep si il fac f bine. daca nu…nu imi bat capu sa-l incep.

in ceea ce priveste de afisarea "cu vreo iubita in public" (mi-a placut asta) am zis-o si pe blog cu diferite ocazii si cei care imi sunt aproape stiu asta: mi-am gasit fericirea, iubesc si sunt iubit de mai bine de 4 ani si jumatate. in plus sunt mindru de iubita mea si de relatia pe care o avem. e ceva frumos care va continua. 

ceea ce nu a citit in stele netics a fost faptul ca sunt optimist si gandesc pozitiv. in viata de zi cu zi folosesc cu succes sugestia si autosugestia si in ultimii 11 ani am realizat tot ce mi-am propus. si am mers de fiecare data "tot mai sus".

gata, deja stii prea multe despre mine si e periculos :) just kidding.

anyway, va recomand sa apelati la netics pentru astrograma. e un pretext interesant sa va destainuiti cititorilor ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Se pune in calcul si ca sunt un newb si nu am stat sa analizez fiecare aspect.
    Oricum, e bine ca nu esti ca in descrierea aia atunci :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*