spam de romania

primesc mai nou mailuri ciudate de la herba life si de la tot felul de asociatii de teologie sau alte jucarele legate de religie. nush a cui religie, insa…

iar wall-street.ro isi da seama ca nu prea folosesc newsletteru lor pt nush ce supliment. pai cred ca sunt 2 cauze. nu-mi aduc aminte sa fi cerut eu newletteru pt suplimentu in cauza. si mai mult, daca il citesc si nu mi se pare nimik interesant in titlurile respective normal ca nu intru la ei pe site…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Si mie mi-au mancat sufletul nesimtitii de spammeri, si cand zic de ei, ma gandesc in primul rand la cei romani, identificabili, care imi trimit cate 10 mesaje pe zi si la toate scrie in coada ‘cerere unica de accept mesaje comerciale’.

    Ii poti reclama la http://www.rbl.sns.ro. Baiatu’ cu siteul, Dragos Manac, le invarte bine si are si ceva experienta cu astia. HUO!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*