spam de la orange romania

asta e culmea spamului. sa il primesti de la ei inainte sa te gandesti sa te abonezi…

primesc si de la ei. chiar daca nu sunt abonat. mailul lor e atit de general si atit de prost conceput incit nu stii daca sa razi sau sa-l trimiti mai repede la spam.

ma iau cu “in cazul in care doriti sa aflati..” si insira o lista cu info de genu: valoarea facturii, codul puk etc… urmata de o alta insiruire din categoria “sau daca doriti…” aici imi ofera posibiltatea sa suspend sau reconectez abonamentu etc… le puteti face apelind nush ce numar.

dar ca sa nu mai primesc spam la ce nr tre sa sun?

spamagii continua cu o fraza tembela bolduita: “In cazul in care mesajul dumneavoastra se referea la una dintre solicitarile de mai sus, nu veti primi raspuns prin e-mail. pentru alte info sunari la nr…

dupa care mi se spune ca e mesaj automat si sa nu raspund la adresa Customer@Orange.ro . eu nu, dar poate alti spammeri sunt interesati…

semnat: un viitor potential client care nu va apela la serviciile voastre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. nu e spam!
    cineva a completat un formular de contact pe siteul lor si a pus la adresa de email adresa ta.

  2. ii urasc din ce in ce mai tare pe cei de la orange.

    Vroiam si eu intr-o zi sa-mi reincarc cartela apelez la un prieten care are abonament si il rog sa-mi faca o reincarcare. Dupa o jum de ora imi spune ca a incercat de nenumarate ori si tot ii spune: “Serviciul nu este disponibil momentan” asta nu ar fi prima data cand se intampla asa… decid sa ma duc la orange shop si sa fac acolo reincarcarea. Zis si facut… incarc cu 10 euro dupa care vreau sa-mi activez o optiune apeland la *100# ce sa vezi… nici acel serviciu nu este disponibil. dupa ce mi-am bagat-o de cateva ori in ei… m-am dus la vodafone si mi-am facut abonament

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*