ce recomand celor de la cerecomand.ro

cabral ma roaga sa va povestesc despre cerecomand.ro. am sa o fac in stilul propriu, adica oferindu-le baietilor citeva idei de…. schimbare. incep prin a spune ca initiativa e buna si ca merita dezvoltata.

o luam de sus in jos: in primul rind … un logo. aveam o carte cind eram mic ceva cu “murdarel” si personajul din logo seamna cu ala. hai ca se poate ceva mai bun…

apoi pe un site de recomandari sincere NU vreau sa vad reclame. de unde voi stii care e diferenta intre un post-reclama si unul neplatit. ca sa nu mai zic ca actualele reclame uritesc site-ul care se remarca printr-o simplitate eleganta.

nu vreau sa vad ca si comentatori pe cei care sunt editori. pare a fi un cerc restrins de oameni care discuta intre ei si nu prea pare profi. daca autorul unui post da un raspuns la un comentariu… e altceva.

prima pagina trebuie sa fie ceva gen magazin sau portal in care sa gasesti totul dintr-o privire fara sa citesti posturile in stil blog.

sunt doar 4 recomandari prietenesti menite sa ii faca mai puternici.

si inca una. daca tot e un blog comun nu ar strica sa existe un editor general care sa ia la periat posturile. in felul asta vor fi evitate repetitiile, scaparile gramaticale sau exprimarile ciudate ale incepatorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*