ce recomand celor de la cerecomand.ro

cabral ma roaga sa va povestesc despre cerecomand.ro. am sa o fac in stilul propriu, adica oferindu-le baietilor citeva idei de…. schimbare. incep prin a spune ca initiativa e buna si ca merita dezvoltata.

o luam de sus in jos: in primul rind … un logo. aveam o carte cind eram mic ceva cu “murdarel” si personajul din logo seamna cu ala. hai ca se poate ceva mai bun…

apoi pe un site de recomandari sincere NU vreau sa vad reclame. de unde voi stii care e diferenta intre un post-reclama si unul neplatit. ca sa nu mai zic ca actualele reclame uritesc site-ul care se remarca printr-o simplitate eleganta.

nu vreau sa vad ca si comentatori pe cei care sunt editori. pare a fi un cerc restrins de oameni care discuta intre ei si nu prea pare profi. daca autorul unui post da un raspuns la un comentariu… e altceva.

prima pagina trebuie sa fie ceva gen magazin sau portal in care sa gasesti totul dintr-o privire fara sa citesti posturile in stil blog.

sunt doar 4 recomandari prietenesti menite sa ii faca mai puternici.

si inca una. daca tot e un blog comun nu ar strica sa existe un editor general care sa ia la periat posturile. in felul asta vor fi evitate repetitiile, scaparile gramaticale sau exprimarile ciudate ale incepatorilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*