Spam de la Eurolines

primesc un mail de la Rent Auto – Eurolines ( vanzari@rentauto-romania.ro ). Ca fiecare spam care “se respecta”, avea a final o chestie de genu “raspunde la acest email cu subiectul <Dezabonare> etc…”. Evident ca raspund.

Doua zile mai tarziu, primesc email de la un ametit care imi spune:

nu am gasit adresa dvs. in baza de date. Este posibil sa fiti inregistrat cu alta adresa, care este redirectionata catre aceasta ?

In primul rind eu NU m-am inregistrat. NU am cerut sa primesc mizeria voastra de Spam si nici nu am fost client de-al vostru vreodata. do the math…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*