sosetele de american

daca te duci pentru prima data intr-un supermarket american de genu walmart sau target o sa ai o mare supriza la raionu de sosete. si nu ma refer la pretul lor (de la 1$/pereche) ci la materialul din care sunt facute.

obisnuit fiind cu turcismele de acasa, care dupa ce le-ai incaltat de doua ori iti ies degetele din ele, aici ai sa dai peste niste ciorapi cu adevarat grosi.

mai cauti, mai dai o tura prin tot raionu sa te asiguri ca nu ai ajuns la sezonu de haine de iarna si pina la urma cumperi sosetele groase.

cind le incalti ai insa surpriza sa dai peste un material care “respira” si care nu se rupe nici dupa nush cite spalari. asta ca sa nu mai zic ca nici nu le simti in picioare…

e si asta o chestie. sosetele ar fi ultimu lucru la care te gandesti in garderoba, dar daca te string, sunt gaurite sau iti miros iti pot strica o zi…

update: acum am inteles de ce americanii le paorta lungi pina la genunchi cu pantaloni scurti si papuci :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*