lubrefiantu pt sex

cuplu tinar, la cumparaturi intr-un magazin universal din Miami: asteapta pina cind dispare lumea dintr-o anumite parte a magazinului, ea alege o sticluta cu lubrefiant de pe raft si o ascunde in cos printre alte produse.

citeva minute mai tarziu se prezinta la casa amindoi. el are banii pregatiti in mina ca sa scape repede de aceasta etapa.

vinzatoarea scaneaza toate produsele si se opreste la sticlutza. o trece de citeva ori prin fata laserului si …nimik. apoi ia un telefon in mina si tzipa un anunt in tot supermarketu: “un angajat de la cosmetice sa vina cu eticheta de la lubrefiantu pt sex la casa X”.

evident ca toata lumea din magazin isi intoarce privirea catre casa in cauza. dar cuplul nostru de tinerei a fugit de mult lasind in urma toate produsele…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*